Novo u Plodinama

Otvorenje novih supermarketa

OTVOREN JOŠ JEDAN PRODAJNI CENTAR PLODINE
OTVORENJE SUPERMARKETA PLODINE PAG

 

Plodine otvorile 75. Prodajni centar i zaposlile 40 djelatnika
Investicija vrijedna 5 milijuna eura dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem
Hrvatske i učvršćivanje na 2. mjestu maloprodaje

(Pag 12.06.2015.)

 

U petak 12.06.2015. u 09:00 sati u Pagu, na adresi Ulica Braće Andrijića 1, Plodine su otvorile 75. po redu prodajni centar.
Ovo je 2. prodajni centar na otoku Pagu,  pored supermarketa Novalja, otvorenog u 2012. godini.


Novi supermarket prostire se na 2.000 četvornih metara prodajnog prostora, te  svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarada u trgovini.

Prostor za parkiranje ispred supermarketa broji 100 parkirnih mjesta.
Vrijednost investicije je 5 milijuna eura, a supermarket Plodine Pag broji 40 zaposlenih.
 Ovo otvorenje dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske i učvršćivanje na 2. mjestu maloprodaje.


Uz odjele svježih proizvoda; tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem, mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom svježeg mesa, pekara s kontinuirano dnevno svježe pečenim i toplim kruhom i ostalim pekarskim proizvodima i slasticama, delikatesa, te gastro odjel s dnevno svježim gotovim jelima, u novom supermarketu Plodine Pag, kupci će naći kompletan asortiman za uređenje doma, širok izbor tehničke opreme, kućanskih aparata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe, kao i široku paletu prigodnog sezonskog asortimana.
Robnu marku Plodine čini preko 700  kvalitetnih proizvoda , čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijim cijenama.

Na dan otvorenja, u supermarketu Plodine Pag, organizirane su brojne aktivnosti, pokloni za potrošače, degustacije, roštilj, te torta i šampanjac od 17 sati na dan otvorenja. 

 


Radno vrijeme supermarketa Plodine Pag tijekom ljetnih mjeseci  je ponedjeljak – nedjelja 07:00-22:00 sata.

 

Kupcima, kako postojećim, tako i novim nudi se veliki broj  proizvoda domaćih i stranih proizvođača i povoljne cijene, uz pregršt akcija.
Asortimanska ponuda, koja broji više od 15 000 proizvoda, te  povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača. Radujemo se što ćemo upravo ovakvo lijepu  brojku novog otvorenja podijeliti sa našim sadašnjim, ali i budućim potrošačima.


Upravo sve navedeno Plodine čini jedinstvenim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji uspješno prati trendove i nastoji zadovoljiti potrošače sadašnjosti, ali i budućnosti.